Translate

2012. november 18., vasárnap

Wine Box and Love Letter Ceremony

Biztosan ismeritek azokat az apró szertartásos részeket a polgári esketés alatt amikor az ifjú pár közösen gyertyát gyújt vagy homokot önt, nos egy kedves barátnőm ezektől sokkal frappánsabb dologra bukkant.

Ez a Wine Box and Love Letter Ceremony vagyis Dobozos bor és szerelmi levélszertartás:
kell hozzá egy boros doboz, amit egyedivé lehet tenni különböző faragásokkal. Pl. Love felirat vagy a monogramok az esküvő dátumával ... egyéb díszítések.
Bele kell tenni két borospoharat egy üveg bor kíséretében és egy-egy szerelmes levelet a menyasszonytól és a vőlegénytől amiben leírják egymásnak, hogy mi miatt is szerettek bele a másikba, mi az ami együtt tartja őket és élteti a szerelmüket nap mint nap.
A ceremónián ezt a dobozt együtt lezárják (Lehet kapni jópofa kis szívecskés lakatokat!) és ha valaha mélypontra kerülne a kapcsolatuk, akkor szépen előveszik ezt a kis dobozkát és a finom bor társaságban fölbontják az egymásnak írt leveleiket és megtudják mi miatt is szerettek egymásba annak idején ...

Szerintem ez egy abszolút kreatív dolog és nagyon hasznos is lehet.
Bevallom nekünk nem volt sem gyertyagyújtásunk, sem homoköntésünk - teljesen fölöslegesnek tartottuk. Úgy gondoltuk egyiknek sincs semmi értelme. :)
De ez egészen más! :)

Nektek, hogy tetszik?

Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése