Translate

2013. november 13., szerda

Zita és Balázs legszebb napja

Zita februárban írt nekem először a Magic-Unique Wedding facebook oldalára, amikor felhívást intéztem felétek - olvasók felé -,hogy szívesen segítek ötleteket, inspirációkat meríteni, ha valahol esetleg elakadtok az esküvőszervezésben.
(Ez még most is él, de nem vagytok túl aktívak! Ejnye-bejnye... :D )

Zita és Balázs augusztusi mesés esküvőt terveztek, szabad téren - csodálatos környezetben és ehhez szerették volna megtalálni a tökéletes témakört. Ezt végül vegyítették, és szerintem nagyon jól tették! ;)

Zita egyébként nagyon tehetséges fotós, csodás baba és kismama fotói vannak, ha kedvet kaptok - nézegessétek kedvetekre! :)
Zita facebook oldala - Zizi Photo

Zita levele:

"Balázzsal, a férjemmel 2009. májusában ismerkedtünk meg, amikor új munkahelyre kerültem. Kezdettől fogva kedveltük egymást, sokat beszélgettünk, de több nem is történt közöttünk egy éven keresztül, egyrészt magánéleti dolgok miatt, másrészt pedig mert kollégák között azért mégsem szerencsés ugye… :) 
Viszont kb. egy év eltelte után győzött a szerelem. :) Egyébként azóta is együtt dolgozunk, és működik a dolog. :) 

A lánykérés kb. két évvel később történt, a születésnapomon. :)
Az ajándékom egy gyűrű volt, egy hatalmas csokor rózsával. :)
Persze sejtettem, vagy inkább reméltem, hogy hamarosan megtörténik ez a dolog, de természetesen akkor nagyon meglepődtem és boldog voltam! Arra valahogy nem számítottam hogy pont a szülinapomon. :)

A mi nagy napunk 2013. augusztus 23-án volt. 
Viszonylag későn kezdtük el szervezni az esküvőt, utólag belegondolva szerencsénk volt, hogy kisebb fennakadásokkal ugyan, de nagyjából minden az elképzeléseink szerint alakult. :)
Főleg ami az esküvő helyszínét illeti, ugyanis ismertünk már egy gyönyörű helyet, amit tökéletesnek gondoltunk a mi napunkra, és amikor elkezdtük a szervezést, kiderült, hogy már csak az az egy napjuk szabad, amit mi szerettünk volna! Ez nem lehetett véletlen, le is foglaltuk gyorsan. :)
Ez egy farm a városon kívül (Debrecen), hatalmas parkkal, tóval, madárcsicsergéssel. :)
Nagyon szerettünk volna szabadtéri szertartást, és ez a hely, ezzel a környezettel tökéletesen alkalmas is volt erre. :)

Azután, hogy megvolt az ideális helyszín, elkezdtem gondolkozni a részleteken: a dekoráción, a színeken, magán az esküvő stílusán. Itt sokat segített Niki, akinek ezúton is nagyon köszönöm! :)
Igazából sok minden volt, amit szerettem volna, tetszettek nagyon a most olyan divatos vintage, stb. stílusok, de végül arra jutottam, hogy nem követem mereven egyik ilyen irányvonalat sem, inkább megpróbálok egy olyan hangulatot kialakítani a dekorációval, ami leginkább illik hozzánk. 
El akartam kerülni azt a túlságosan komolyan-elegáns stílust, inkább egy vidám, fiatalos, bohókás-romantikus stílust szerettem volna megvalósítani, természetesen azért megőrizve egy esküvő eleganciáját. 
Az alapszín halványlila volt, tehát a székszoknyán a masni, az asztalterítőn a futó mind levendulaszínű volt. 
A virágok vegyesek voltak, krizantém, rózsa, liziantusz, élénkebb lila és sárga színben, lazán összefogva, hogy olyan „most szedtem a mezőn” hatású legyen. :)
Nem akartam hatalmas virágcsokrokat az asztalokra, kisebb üvegvázákban voltak, így kedvesebb, természetesebb hatású volt. 
A köszönőajándékok kis csatos üvegekbe töltött színes cukorkák voltak, melyekre címkét kötöttünk, egyik oldalán a nevünkkel, a másik oldalán pedig „love is sweet” felirattal. :)
Természetesen - mivel elég édesszájúak vagyunk- nem maradhatott ki a candy bar sem, ide pöttyös papírban muffinokat, macaronokat, kis színes nyalókákat és pillecukrot pakoltunk ki.

A férjem autóversenyző, így természetesen a versenyautó sem maradhatott ki az esküvőnkről. :)
Az épület előtt kapott helyet a bejárati ajtó mellett, lufikkal feldíszítve, a rajtszám helyén a monogramunkkal, a rendszám helyén pedig „just married” felirattal. Egyébként a meghívónkon is ugyanez a kép köszönt vissza, a versenyautó volt rajta lufikkal és a monogramunkkal. :)
A parkban, a tó mellett volt a vendégvárás, itt szintén a lila volt az alapszín. A vendégek amíg a szertartásra vártak, a frissítőjükhöz, limonádéhoz lila, fehér pöttyös szívószálat kaptak. Innen egy kis út vezetett a filagóriához, ahol a szertartás volt. Ezt a kis utat raktuk végig színes szélforgókkal, nagyon hangulatos volt. :)

Végül az esküvőn egy nagyon jó bulit sikerült összehozni, azt hiszem mondhatom, hogy mindenki jól érezte magát. :)
Hajnalig táncoltunk, majd miután mindenki hazament, mi a férjemmel még lassúztunk egy kicsit az akkor már üres teremben… Nagyon megható pillanat volt, akkor értettem meg igazán, hogy nem csak egy papírról van szó… :) "


Zitától kölcsönöztem! ;)
Mivel Zitával nagyon sok levelet váltottunk, így igazán megkedveltem és rettentően vártam, hogy jelentkezzen végre a beszámolójukkal és fotókat is láthassak róluk. :)
Véleményem szerint minden nagyon szép lett és nem hazudtolták meg Zita fotós vénáját, igazán egyedi képeik lettek - nagyon tetszenek! :)

Lassan elérkezik a 3. hónapforduló - még egyszer sok boldogságot kívánok nektek és rettentően várom a személyes találkozást! :)

Hálás vagyok, hogy viszont láthatom a blogomon a Ti történeteteket is. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése